lördag 27 december 2008

Om Dekaler

Dekaler är en typ av bild som överföringar från den yta (såsom den ursprungliga papper kort stöd) till en annan (bil, fönster, etc) på begäran.

De flesta resor dekaler "omfattas av den allmänna kategorin" vatten dekaler "(eller vatten-dip dekaler). En vatten dekalen kallas alla typer av dekalen som först måste doppas i vatten innan dess tillämpning.

Resor dekaler funktionen platser, sevärdheter och landmärken från hela USA, liksom andra länder. Som du förmodligen märkte på vår hemsida, dessa dekaler var unikt utformade, ofta med klara och kontrasterande färger. De flesta resor dekaler gjordes mellan 1950 och 1970, då USA haft tid och pengar för att börja utforska den nyligen grundade motorväg system. Kombinerat med en önskan att annonsera platser besöktes människor finns överallt de kunde för att hålla fast dem på sina bilar och fönster. En mindre minoritet också hållit dem för suvenir.

Idag, ett återuppvaknande av intresse har påträffats i rese-dekaler på grund av deras sällsynthet och estetiska överklagande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar